r
Nosalty Logó

Csőben sült hagymás-tejfölös csirkecombok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Nickye
Csőben sült hagymás-tejfölös csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 722 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 4327 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 174 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.1 g

Zsír

  • Összesen
    54.7 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    221 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1940.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    1063 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    176.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    282 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 722 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    210.8 g

Zsír

  • Összesen
    328.5 g
  • Telített zsírsav
    136 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    124 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    1325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11640.7 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    2134 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    2576 mg
  • Nátrium
    6378 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    128.6 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1059.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1714 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    462 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1693 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    753 micro
Összesen 4327 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    468.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    257 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 174 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, megtisztítjuk, besózzuk.
  2. A lisztet összekeverjük a fűszerekkel, a sóval és a zúzott fokhagymával.
  3. Egy tűzálló tálat kivajazunk.
  4. A csirkecombokat megforgatjuk a fűszeres lisztben, majd a kivajazott tálba fektetjük őket, és a megmaradt lisztet egyenletesen rászórjuk.
  5. A vöröshagymát karikára vágjuk, és rátesszük a csirkére, majd megszórjuk reszelt sajttal (ami lehet füstölt sajt is).
  6. A tejfölt elkeverjük az olajjal (én még szoktam hozzátenni zúzott fokhagymát, de ez ízlés kérdése), majd ráborítjuk a csirkére.
  7. Előmelegített sütőben sütjük kb. 50-60 percig, majd levesszük a tetejét a tálnak vagy az alufóliát, és további 20-30 percig pirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 12740
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 30.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Csőben sült hagymás-tejfölös csirkecombok
Nickye 7 recept

Gyorsan elkészíthető. Laktató :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek