Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkeszárnyak ínyenc mártásban

Csirkeszárnyak ínyenc mártásban
Csirkeszárnyak ínyenc mártásban
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Éhes voltam, s a hozzávalók kéznél levőségéből ezt találtam ki.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsiradékon elősütjük a szárnytöveket.
  2. Gombát, póréhagymát, spárgát megtisztítjuk.
  3. Gombát 1/2 cm-s darabokra, a póréhagymát és spárgát 1,5 cm-re daraboljuk.
  4. Az elősütött húsokra tesszük a gombát, s 10 percig együtt sütjük.
  5. Ezután a póréhagymával együtt pároljuk, s hozzátesszük a medvehagymát is.
  6. Ha minden puha, beletesszük a spárgát, s roppanósra pároljuk.
  7. Ha minden kész, a joghurtba elkevert étkezési keményítővel besűrítjük.
  8. Rizzsel vagy kifőtt tésztával tálaljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 422
elküldve: 2
receptkönyvben: 55
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

gizusmama

Mióta szakács: 2012.02.19.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

joghurtos csirkeragu, gombás csirkeszárny, hagymás ragu csirekszárnyból

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

464
csirkeszárny 8 db
gomba 5 közepes db
póréhagyma 0.5 db
medvehagyma 0.5 csokor
joghurt 300 g
étkezési keményítő 1 evőkanál
napraforgó olaj 4 ek
0 ízlés szerint
négyszínű bors 2 kk
zöldspárga 25 dkg