Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés-zölborsós egytálétel

Csirkés-zölborsós egytálétel
Csirkés-zölborsós egytálétel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors étel, sietős hétköznapokra.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A borsó mennyiségét lehet növelni, úgy is finom lesz, de nekem csak ennyi lapult a fagyasztóban.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A borsót egy külön edényben feltesszük főni.
  2. Egy másik nagyobb edényben kevés olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és reszelt sárgarépát, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Mikor kezd pirulni a hús, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot is, és együtt főzzük tovább.
  3. A borsót leszűrjük, a levet, amiben főtt, félretesszük.
  4. A húshoz adjuk a borsót, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a pirospaprikával és kaporral, majd felöntjük a borsó levével. Még pár percet hagyjuk összefőni, majd tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 3 852
elküldve: 1
receptkönyvben: 81
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Bolma

Mióta szakács: 2017.01.06.
11 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
babakonyha: baba 12-18 hónap
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges csirkeragu

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

293
zöldborsó 500 g
csirkemell filé 500 g
sárgarépa 2 közepes db
sűrített paradicsom 2 ek
vöröshagyma 1 közepes db
kapor 1 szál
fűszerpaprika 1 teáskanál
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint