Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés cannelloni ChristinaSixx konyhájából

Csirkés cannelloni ChristinaSixx konyhájából
Csirkés cannelloni ChristinaSixx konyhájából
80 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom Olaszországot, és az olasz ételeket. Íme egy olasz étel az én konyhámból.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecomb filét apró kockára vagy csíkokra vágjuk, és olívaolajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük majoránnával és oregánóval. Beledobunk 10 db olívabogyót.
  2. Amikor megpuhult a hús, felöntjük a tejszínnel. Rottyan egyet, és kész a cannelloni töltelék. Ezzel töltjük meg a csőtésztákat.
  3. Elővesszük a doboz cannellonit, nem csinálunk vele semmit, úgy ahogy van, kiskanál segítségével a tejszínes csirkét belekanalazzuk. A megtöltött tésztákat egy tepsibe egymás mellé helyezzük. Körülbelül 10 db tészta után egymásra tesszük a következő sort. Addig pakoljuk a tésztákat, amíg 3 sort nem kapunk egymáson.
  4. Amíg pakolgatunk, odatesszük egy lábasba a paradicsompürét, oregánóval és majorannával, sóval, borssal fűszerezve. Átforrósítjuk, és az egymásra pakolt cannellonira öntjük. Megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 270
elküldve: 0
receptkönyvben: 74
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

ChristinaSixx

Mióta szakács: 2014.02.07.
3 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkehúsos cannelloni, cannnelloni tejszínes csirkeraguval töltve, tejszínes-paradicsomos csirkeraguval töltött cannelloni

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

930
csirkecomb 1 kg
főzőtejszín 2 dl
majoranna 3 kk
fekete bors 3 csipet
olívaolaj 3 ek
paradicsomszósz 5 dl
oregánó 3 kk
cannelloni 20 db
edami sajt 0.3 kg
olajbogyó 10 db
0 ízlés szerint