Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemelles rakott burgonya

Csirkemelles rakott burgonya
Csirkemelles rakott burgonya
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, minden jót bele egytálétel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet csíkokra felszeleteljük, kevés olajon megpirítjuk.
  2. Rátesszük a felszeletelt hagymát és a gombát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Héjában megfőzzük a burgonyát, majd megtisztítjuk.
  4. Egy közepes tepsit olajjal kikenünk, beleszeleteljük a burgonya felét. Ráöntjük az egyik nagy pohár tejfölt. Rátesszük a gombás-hagymás húst, majd rászeleteljük a paprikát és a paradicsomot.
  5. Befedjük a maradék burgonyával, és ráöntjük a másik nagy pohár tejfölt, amibe előtte már elkevertünk 1 tk őrölt pirospaprikát.
  6. Reszelt sajttal megszórjuk, és sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 897
elküldve: 12
receptkönyvben: 115
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkehúsos rakott krumpli, rakott krumpli csirkemellel, csirkés rakott burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

677
csirkemell filé 50 dkg
burgonya 80 dkg
paradicsom 3 közepes db
paprika 3 közepes db
gomba 20 dkg
tejföl 700 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
sajt 10 g
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 2 közepes db