Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell csíkok paradicsomos krémsajt mártásban

Csirkemell csíkok paradicsomos krémsajt mártásban
Csirkemell csíkok paradicsomos krémsajt mártásban
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és finom. Tálaljuk főtt tésztával vagy párolt rizzsel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, csíkokra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, négybe vágjuk.
  2. A húst a forró olajban megpirítjuk, kivesszük. A visszamaradt pecsenyezsírban a paradicsomot kb. 3 percig dinszteljük, felöntjük az ecettel. Hagyjuk elpárologni, sóval, borssal és a majoránnával fűszerezzük.
  3. Felöntjük a levessel és a tejszínnel, felfőzzük, hozzákeverjük a krémsajtot, és felolvasztjuk benne. A húst a mártásba tesszük, és kb. 5 percig főzzük.
  4. Levesszük a tűzről, és megszórjuk a durvára vágott bazsalikommal.
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 10 189
elküldve: 3
receptkönyvben: 191
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes paradicsomos sajtos csirkemell, csirkemell csíkok paradicsomos sajtmártásban, sajtszószos csirkemell

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Eva P
Eva P Sun, 2017-11-05 00:52

Nagyon finom, a megszokottól eltérő ízvilág, az egész családnak nagyon ízlett! Köszönjük szépen, Glaser!

forika csilla
forika csilla Fri, 2015-05-08 06:52

Nagyon finom, a fiam eléggé válogat, de ez a kaja ízlett neki is. Köszi a receptet.

395
csirkemell filé 300 g
koktélparadicsom 20 dkg
olívaolaj 1 ek
balzsamecet 4 ek
zöldség alaplé 100 ml
főzőtejszín 50 ml
krémsajt 100 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 teáskanál
bazsalikom 10 levél