Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkehúsos kukoricasaláta

Csirkehúsos kukoricasaláta
Csirkehúsos kukoricasaláta
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pár perc alatt összedobható saláta a Bonduelle-től, azoknak, akik télen is szeretnek salátázni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemell filét az olajon pároljuk puhára. A párolás felénél adjuk hozzá a fokhagymát, a mustárt, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. A kukoricát tegyük egy mélyebb tálba. Adjuk hozzá a jégsalátát és a kígyóuborkát, majd az elkészült csirkehúst is.
  3. Végül nyakon öntjük a natúr joghurttal, sózzuk, borsozzuk, alaposan összekeverjük, és máris tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 32 306
elküldve: 10
receptkönyvben: 800
elkészítve: 36/36
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

csirkés kukoricasaláta, kukoricás hússaláta

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

263
csirkemell filé 50 dkg
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
mustár 3 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csemegekukorica 170 g
jégsaláta 0.5 közepes fej
kígyóuborka 1 közepes db
joghurt 150 g