Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkebecsinált leves

Csirkebecsinált leves
Csirkebecsinált leves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csipetkével gazdagíthatjuk, de így is nagyon finom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megdinszteljük a lereszelt hagymát. Hozzáadjuk az aprólékot, feldarabolt farhátat, feldarabolt répát, gyökeret. Megpirítjuk.
  2. Meghintjük kevés liszttel, pirospaprikával, elkeverjük, és felöntjük vízzel.
  3. Felforraljuk, fűszerezzük.
  4. Mikor majdnem kész, beletesszük a kockára vágott krumplit. Készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 66 706
elküldve: 8
receptkönyvben: 383
elkészítve: 18/27
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, szüret, vasárnapi ebéd
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tejmentes, tojásmentes
fogás: leves

egyéb elnevezések

becsinált leves ahogy anyukám készíti, csirkebecsinált, zöldségleves csirkefarháttal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

balintmonika
balintmonika Mon, 2013-07-22 16:29

Vasárnap ezt a levest készítettem előételként.A leves ízével nem volt baj,de a családunk nem ilyen ízekhez szokott vasárnaponként.Biztos vagyok benne,hogy még sokszor fogom ezt a levest előételként tálalni,de csak hétköznap.

Monica123
Monica123 Thu, 2013-05-09 11:04

nagymamam gyakran szokott ilyet fozni, fris kenyerrel szerettem a legjobban.... amiota nincs a nagyi koztunk, azota nem foztem, de hamarasan elkeszitem..... koszonom a tippet :)

378
csirkeaprólék 40 dkg
csirkefarhát 1 db
vöröshagyma 1 kis db
sárgarépa 2 db
fehérrépa 1 db
burgonya 2 db
napraforgó olaj 1 ek
finomliszt 1 csapott ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint