Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkebecsinált bajorosan

Csirkebecsinált bajorosan
Csirkebecsinált bajorosan
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon régi receptújságban találtam ezt a receptet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feldarabolt csirkét 2 l vízben feltesszük főzni, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  2. Amikor felforrt, leszedjük a habját, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott répákat, a felkarikázott zellert és az egész vöröshagymát.
  3. Amikor a hús megfőtt, a léből kiszedjük, és kicsontozzuk.
  4. Olajban megpároljuk a szeletelt gombát, és a borral felöntjük.
  5. A húst kisebb darabokra vágjuk, visszatesszük a levesbe, a borban megpárolt, szeletelt gombával együtt.
  6. A levest visszatesszük a tűzre, és belekeverjük a tojássárgájával összekevert tejszínt.
  • költség: 1500 Ft

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 105
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes csirkebecsinált, tejszínes fehérboros gombás csirkebecsinált, becsinált leves fehérboros gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

632
csirke 1 kg
víz 2 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sárgarépa 3 közepes db
zeller 1 kis db
fehérrépa 2 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
gombakonzerv 1 db
édes fehérbor 2 dl
napraforgó olaj 3 ek
tojássárgája 1 db
főzőtejszín 2 dl