csirkeaprólék

csirkeaprólék

Leírás

A csirke kevésbé húsos, csontosabb részeinek gyűjtőneve. Beleérthetjük a nyakat, szárnyat, szárnytőt, hátat, esetleg a belsőségeket - májat, szívet, zúzát. Ízletes levesek, csirkealaplé készíthető belőle.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben 1-2 napig eláll, a későbbi felhasználás céljából jól fagyasztható.

34 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?