Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicserifasírt krumplival sült hagymával dióval

Csicserifasírt krumplival sült hagymával dióval
Csicserifasírt krumplival sült hagymával dióval
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A maradék főtt krumpli felhasználása indította a receptet, amiből egy könnyen elkészíthető, tartalmas ebéd lett chilis répasalátával.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megfőzzük kevés sós vízben. Mielőtt kész lenne, beleöntjük a csicseriborsó felét, és kissé átmelegítjük azt is. Leszűrjük, és krumplitörővel pépesítjük.
  2. Az olívaolajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát. A krumplihoz öntjük. Ugyanebben a serpenyőben kissé megfuttatjuk a lereszelt fokhagymát, a római köményt és a diót.
  3. A krumplihoz keverjük a fűszeres diót, a csicseriborsólisztet, a maradék csicserit és a borsot. Jól összedolgozzuk, és 15 percre hűtőbe tesszük.
  4. Kisebb korongokat formázunk belőle, zsemlemorzsában megforgatjuk, és vékonyan kiolajozott tepsiben, egyszer megfordítva őket, ropogósra sütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 636
elküldve: 1
receptkönyvben: 54
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ZilkaZil

Mióta szakács: 2013.01.21.
125 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldségfasírt, fasírt csicseriborsóból

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

929
csicseriborsó 20 dkg
burgonya 2 közepes db
csicseriborsóliszt 1 csapott ek
római kömény 3 teáskanál
vöröshagyma 1 közepes db
dió 5 dkg
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 3 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 1 bögre