Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csevap fetás-pórés salátával

Csevap fetás-pórés salátával
Csevap fetás-pórés salátával
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az eredeti csevapban van bárányhús, amit én nem szeretek, és jobban ízlik ezzel a hagymás-paradicsomos keverékkel összekeverve, nem olyan száraz.

hozzávalók / 4 adag

A csevaphoz

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát, fokhagymát, paradicsomot összeturmixoljuk pépesre.
  2. A darált húsokat fűszerezzük, hozzáadjuk a tojást, majd összekeverjük a hagymás péppel.
  3. 30 percre a hűtőbe tesszük, hogy összeálljon.
  4. Ezalatt elkészítjük a salátát: a salátát vékony csíkokra vágjuk, hozzáadjuk az apróra vágott póréhagymát és a kis kockára vágott fetát, elkészítjük az öntetet, de azt csak tálalás előtt öntsük rá.
  5. A húskeverékből rudakat formálunk, olajozott tepsibe készre sütjük. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 321
elküldve: 1
receptkönyvben: 81
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Nettike....

Mióta szakács: 2012.04.08.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csevap, csevap sertés és marhahúsból, fűszeres húsrolád

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

k.natalia
k.natalia Sun, 2012-05-27 12:03

Nem véletlenül metélőhagyma van benne? Csak, mert a képen úgy látszik.

409
darált sertéshús 20 dkg
darált marhahús 20 dkg
tojás 1 db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
flekken fűszerkeverék 0 ízlés szerint
paradicsom 1 db
vöröshagyma 1 db
jégsaláta 1 közepes fej
feta sajt 20 dkg
póréhagyma 1 közepes db
ecet 1 ek
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál