r
Nosalty Logó

Csirke fetás paradicsommártásban

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Csirke fetás paradicsommártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 426 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 853 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 98 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    784 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    284 mg
  • Nátrium
    294 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    242 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    276 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3033 micro
  • Lut-zea
    207 micro
Összesen 426 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.5 g

Zsír

  • Összesen
    64.5 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    269 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1568 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    567 mg
  • Nátrium
    587 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    484 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    553 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6065 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 853 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    698 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 98 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, a forgóknál kettévágjuk, lebőrözzük. A combokat sózzuk, borsozzuk, leöntjük az ecettel, jól belemasszírozzuk, kb. 30 percig hagyjuk pácolódni. A hagymát meghántjuk, apró kockákra vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, a húst körben megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, és további 2 percig dinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a sűrített, a darabos paradicsomot, a babérlevelet és a borsot. Lefedjük, és főzzük, míg a hús megpuhul, kb. 60 perc.
  4. A húst kivesszük a mártásból, melegen tartjuk. A fetát a mártásba morzsoljuk, elkeverjük, sóval ízesítjük, és kb. 10 percig főzzük.
  5. A húst visszatesszük a mártásba, és tálaljuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4297
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 18.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A recept eredete foodjunkie.eu oldalról származik. A mártást ízesíthetjük egy kis erős paprikával is. Tálaljuk rizzsel vagy tésztával.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek