r
Nosalty Logó

Cordon Bleu 2. -borjúhúsból

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mignon
Cordon Bleu 2. -borjúhúsból
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Összesen 1202 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Összesen 4811 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Összesen 376 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.6 g

Zsír

  • Összesen
    96.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1426 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    532 mg
  • Nátrium
    489 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    193 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 1202 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    182.4 g

Zsír

  • Összesen
    385.2 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    166 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    122 g
  • Koleszterin
    834 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5703.9 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    1191 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    2128 mg
  • Nátrium
    1954 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    500.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    427 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    134 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    772 mg
  • Retinol - A vitamin:
    420 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    509 micro
Összesen 4811 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    30.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    446 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 376 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Elkészítés

A húshoz

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, és elfelezzük.
  2. A zsemlemorzsába belekeverjük a parmezán sajtot.
  3. Az előkészített hússzeleteket belemártjuk a tojásba, majd mindegyikre ráhelyezünk fél szelet sonkát és fél szelet sajtot. Félbehajtjuk őket (a hús pontosan fedje a sajtot és a sonkát!), majd óvatosan bepanírozzuk. (Tenyerünk közt enyhén összenyomjuk, hogy a panír jól összetartsa sülés közben.)
  4. A bepanírozott húsokat enyhén sózzuk, borsozzuk.
  5. Olajat hevítünk egy nagy serpenyőben, és oldalanként kb. 8-8 percig (az első 8 perc alatt fedővel le is takarhatjuk), közepesen lassú tűzön megsütjük őket. (Figyeljünk, mert a sajtos bunda könnyebben pirul!)
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 47
  • Össznézettség: 13400
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 13.

Ajánló

Köret: friss saláta, steak burgonya.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A Cordon Bleu így az igazi!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

borju gordon blue

Filamér

Ha csendben lettél volna, bölcs maradtál volna.... :-) ez valóban az igazi Cordon Bleu és nem Gordon Blue, (Cordon és nem Gordon! bleu és nem blue) az eredeti - francia eredet? - elnevezés Kék Szalagot jelent (egy francia kitüntetésr?l kapta a nevét) és kizárólag borjúból készült. Van ezerféle változata, az alapanyagtól függ?en, és sajnos van ezerféle - nálunk valamiért (feltehet?en tudatlanságból) aktívan használatba vett - eltorzított neve.... De ezek egyike sem a klasszikus Cordon Bleu. Ez a recept az. Ahogy a storyban jelezte is a beküld?.

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek