r
Nosalty Logó

Camembert-rel töltött csirkemell szilvalekvárral

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Bejus80
Camembert-rel töltött csirkemell szilvalekvárral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A töltött csirkemellhez

A sütéshez

A tálaláshoz

Összesen 2384 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A töltött csirkemellhez

A sütéshez

A tálaláshoz

Összesen 4767 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A töltött csirkemellhez

A sütéshez

A tálaláshoz

Összesen 348 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.2 g

Zsír

  • Összesen
    159.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    389 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3224.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    475 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    1038 mg
  • Nátrium
    1430 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    144.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    251 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    54 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    359 mg
  • Retinol - A vitamin:
    248 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    257 micro
Összesen 2384 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180.4 g

Zsír

  • Összesen
    318.4 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    135 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    102 g
  • Koleszterin
    779 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6449.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    252 mg
  • Kálcium
    950 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    282 mg
  • Foszfor
    2076 mg
  • Nátrium
    2859 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    289.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    501.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    497 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    109 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    106 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    416 micro
  • Kolin:
    718 mg
  • Retinol - A vitamin:
    495 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    514 micro
Összesen 4767 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    470.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 348 Kcal

Hozzávalók

A töltött csirkemellhez

A sütéshez

A tálaláshoz

Elkészítés

A töltött csirkemellhez

  1. A csirkemelleket oldalról hosszában felszúrjuk, jó nagy "zsebet" alakítunk ki, aztán így klopfoljuk ki egy kicsit.
  2. Sózzuk, borsozzuk, majd a felszeletelt camembert-t dugdossuk bele úgy, hogy ne lógjon ki a húsból.
  3. Bepanírozzuk, a szabad szélénél különösen odafigyelve, majd kisütjük.
  4. Sütés után kicsit hűlni hagyva, szépen lehet vágni, nem folyik ki a sajt.
  5. A végén szilvalekvárral tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4941
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 26.

Ajánló

Én petrezselymes barna rizst készítettem hozzá, majd száraz fehérborral (olaszrizling) öblítettük le.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Bejus80 1 recept

A párom imádja az aszalt szilvás-camembert-es csirkemellet, amit eddig többnyire az édesanyja készített nekünk. Gondoltam, én is megpróbálkozom vele, csak nem volt itthon aszalt szilva. Volt viszont szilvalekvár (sütőben készült, cukor nélküli), így azzal készítettem el, s a siker így sem maradt el :).

Hozzászólások

Hozzávalók

A töltött csirkemellhez

A sütéshez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.