Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chorizos paradicsomkrémleves

Chorizos paradicsomkrémleves
Chorizos paradicsomkrémleves
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Chorizo helyett elkészíthetjük másféle paprikás kolbásszal is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, a forró olajban üvegesre dinszteljük. Felöntjük a paradicsommal, levessel, 150 g tejszínnel, felfőzzük, lefedve 20 percig főzzük.
  2. A chorizot hosszában ketté, majd szeletekre vágjuk, egy serpenyőben kb. 2-3 percet sütjük.
  3. A levest botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük.
  4. A maradék tejszint félkeményre verjük. A bazsalikomleveleket vékony csíkokra vágjuk.
  5. A levest elosztjuk a tányérokba. Chorizo szeletekkel, kevés tejszínnel és a bazsalikommal tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 426
elküldve: 1
receptkönyvben: 42
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos paradicsomleves, tejszínes paradicsomleves, paradicsomleves paprikás kolbásszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

291
vöröshagyma 1 közepes db
olívaolaj 3 ek
konzerv paradicsom 800 g
zöldség alaplé 400 ml
főzőtejszín 200 g
chorizo 100 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 ek
bazsalikom 15 levél