Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A chorizo a spanyol, főként az asztúriai konyha egyik jellegzetes kolbászterméke, amely nagyon hasonlít a magyar füstölt kolbászhoz.
Disznóhúst és zsírt darálnak egybe, majd azt paprikával, fokhagymával, vöröshagymával ízesítik, bélbe vagy gyomorba töltik és megfüstölik.
A felhasznált paprikától függően édes és csípős változata ismert.
A spanyol chorizo-nak széles választéka kapható: füstölt és nem füstölt, rövid, hosszú, kemény és lágy; van olyan, melyet inkább előételként és falatkákhoz szolgálnak fel, a zsírosabb chorizo-t pedig főzve ajánlják.
Füstölve, roston vagy sütve fogyasztják.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kamrában vagy hűtőszekrényben.

Chorizo alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!