Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chorizos gnocchi

Chorizos gnocchi
Chorizos gnocchi
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy melegítő őszi étel, nagyon ízletes és nagyon laktató.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Közepesen édes, gyümölcsös fehérbor

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy edényben olívaolajat hevítünk, belenyomkodjuk a kolbászhúst, szétnyomkodjuk apró darabokra, és 5-10 percig sütjük.
  2. Hozzáadjuk az édesköményt, a chorizot, fokhagymát, póréhagymát és a chilit. 5 percig sütjük.
  3. A csirkeleves-kockát rámorzsoljuk a tetejére, majd hozzáadjuk a gnocchit, és megkeverjük. Forralt vízzel felöntjük, egyszer-kétszer újra keverjük. 2-3 percet fedő alatt főzzük.
  4. A megmosott fodros kelt hozzáadagoljuk, és óvatosan beleforgatjuk a tésztás alapba. 2-3 percig, fedő alatt tovább főzzük. Ha szükséges, akkor egy picit vizet önthetünk még alá.
  5. Parmezán sajttal megszórva tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 644
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: könnyű
szezon: ősz
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
konyha: spanyol
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

parmezán gnocchi, kolbászos gnocchi, chilis nudli, chorizos nudli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

629
kolbászhús 40 dkg
chorizo 10 dkg
gnocchi 1 kg
fodros kel 20 dkg
édesköménymag 1 teáskanál
fokhagyma 2 gerezd
leveskocka 2 db
chilipehely 1 csipet
póréhagyma 1 db
olívaolaj 2 ek
víz 5 dl
parmezán sajt 5 dkg