Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás-bébispenótos saláta sült gouda sajttal

Céklás-bébispenótos saláta sült gouda sajttal
Céklás-bébispenótos saláta sült gouda sajttal
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a rántott sajtot. De mivel az nem fér bele a diétába, simán csak meg szoktam sütni. A salátát meg abból dobtam össze, ami otthon volt, jól sikerült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát meghámozzuk, a reszelő nagy lyukú részén lereszeljük, a paprikát és az uborkát hosszában megfelezzük, vékonyan felszeleteljük. A zöldségeket összekeverjük, megsózzuk, hozzáöntjük az olívaolajat és balzsamecetet. Alaposan összekeverjük.
  2. Egy teflonserpenyőben az olajat felforrósítjuk. A sajtot 4 vastag szeletbe vágjuk. A forró serpenyőbe fektetjük, mikor az alja barna, lapáttal hirtelen alányúlunk, és megfordítjuk.
  3. Tálaláskor ízlés szerinti mennyiségű salátát tányérra szedünk, 1-1 szelet sajtot ültetünk a tetejére.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 648
elküldve: 1
receptkönyvben: 88
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

A tetovált lány

Mióta szakács: 2013.08.29.
27 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

nyers zöldségek sült sajttal, sült sajt nyers zöldségekkel, zöldségek sajttal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

654
spenót 15 dkg
cékla 3 kis db
kápia paprika 2 közepes db
kígyóuborka 0.5 közepes db
olívaolaj 3 ek
1 csipet
balzsamecet 1 ek
sajt 60 dkg
napraforgó olaj 1 ek