r
Nosalty Logó

Cappuccino torta 2.

NS
Cappuccino torta 2.
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

444
Kalória
11.5g
Fehérje
44.3g
Szénhidrát
23.8g
Zsír
32.7g
Víz
91.5g
Koleszterin
1.9g
Élelmi rost
23.5g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 444 kcal
  • 11% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5300 kcal
  • 11% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 203 kcal
  • 11% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    592.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    187 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    44.3 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    32.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 444 kcal
  • 11% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    138.1 g

Zsír

  • Összesen
    285.3 g
  • Telített zsírsav
    159 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    1098 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7112.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    2070 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    323 mg
  • Foszfor
    2296 mg
  • Nátrium
    2238 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    531.6 g
  • Cukor
    282 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

Víz

  • Összesen
    392.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    467 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    186 micro
  • Kolin:
    873 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1529 micro
Összesen 5300 kcal
  • 11% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    274.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    20.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    15.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 203 kcal

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskóta elkészítése: a tojásokat kettéválasztjuk, az egyik tálba a sárgáját a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Majd hozzáadagoljuk a kakaót, az olajat, a sütőport és a lisztet.
  2. A tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük
  3. A két masszát óvatosan összekeverjük.
  4. Sütőpapírral bélelt csatos tortaformába tesszük, és előmelegített sütőben megsütjük.
  5. A krém elkészítése: a tejhez adjuk a lisztet, a cukrot és a cappuccino port. Kis lángon állandó kevergetés mellett sűrű krémet készítünk. Majd langyosra hűtjük.
  6. A tejszínt kemény habbá verjük, és az 1.5 dl vízben feloldott zselatint beletesszük.
  7. A krémet és a habot összekeverjük, és a megsült piskótára öntjük (csatos forma a piskótán marad).
  8. 8 órára hűtőbe tesszük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Főzés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

A család egyik kedvenc tortája. Kellemes ízvilágú és könnyed kis finomság a hét bármelyik napjára!

További receptek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek