Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyasaláta német módra

Burgonyasaláta német módra
Burgonyasaláta német módra
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szintén a szakácstanfolyamon volt vizsgatétel. De nagyon finom, felkerült a repertoárba.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük, lesózzuk. A krumplikat hámozás nélkül félbe, nagyobb daraboknál negyedekbe vágjuk.
  2. Egy tálban sózzuk, borsozzuk, meghintjük őrölt köménnyel, ráöntünk 3 ek olívaolajat. Alaposan összekeverjük, majd egy nagyobb tepsibe öntjük. Meghintjük 4-5 ek zsemlemorzsával, összerázogatjuk, 200 fokos sütőben addig sütjük, míg ropogós és barna lesz.
  3. A salátát csíkokra vágjuk, összekeverjük a hagymával, a ropogós krumplival, majd meglocsoljuk 3 ek balzsamecettel. Azonnal fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 155
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

A tetovált lány

Mióta szakács: 2013.08.29.
27 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

újkrumpli jégsalátával, jégsalátás balzsamecetes újkrumplisaláta, saláta újkrumpliból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

288
újkrumpli 0.8 kg
0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
lila hagyma 4 nagy db
jégsaláta 0.5 közepes fej
balzsamecet 3 ek
zsemlemorzsa 4 ek