Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyakrémleves sajtos stanglival

Burgonyakrémleves sajtos stanglival
Burgonyakrémleves sajtos stanglival
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy villámgyors olcsó finomság...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

TIPP

Ehhez a krémleveshez mártogatóként kész leveles tésztából spirálokat készítettem, sajttal megszórtam, és 1o perc alatt aranybarnára sütöttem.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát kevés olajon megpirítjuk.
  2. Hozzátesszük a felaprított burgonyát, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, fűszerezzük, és 3o percig főzzük.
  3. Ha megfőtt, turmixgépben a tejszínnel összeturmixoljuk.
  4. Utolsó lépésként a bacont minimális olajon ropogósra pirítjuk, és a levesünket ezzel tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 434
elküldve: 4
receptkönyvben: 88
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

szanten

Mióta szakács: 2013.01.11.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krumplikrémleves, burgonyás krémleves pirított baconnel, baconös burgonyakrémleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

260
burgonya 10 közepes db
vöröshagyma 1 nagy fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
főzőtejszín 2 dl
bacon 1 dkg
víz 1.5 l
napraforgó olaj 1 ek