r
Nosalty Logó

Búbos harcsa

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Szeva
Búbos harcsa
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A harcsához

A töltelékhez

Összesen 822 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A harcsához

A töltelékhez

Összesen 3290 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A harcsához

A töltelékhez

Összesen 204 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    54.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1699.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    154 mg
  • Foszfor
    711 mg
  • Nátrium
    562 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    228.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    203 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    795 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1205 micro
Összesen 822 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    188.9 g

Zsír

  • Összesen
    218.5 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    114 g
  • Koleszterin
    800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6799.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    860 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    615 mg
  • Foszfor
    2843 mg
  • Nátrium
    2248 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    159.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    912.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    419 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    151 micro
  • K vitamin:
    810 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    597 micro
  • Kolin:
    942 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3179 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4821 micro
Összesen 3290 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    420.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    139 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    298 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

A harcsához

A töltelékhez

Elkészítés

A harcsához

  1. A halfiléket megmossuk, leszárítjuk és ujjnyi vastag szeleteket alakítunk. A fokhagymát átnyomjuk, és ezzel a szeletek mindkét oldalát megkenjük. Közben sózzuk, borsozzuk. A tepsibe teszünk sütőpapírt (amit megolajozunk), és erre sorakoztatjuk a hal darabokat .
  2. A töltelékhez a zsömléket vízbe áztatjuk, majd kinyomjuk. A szeletelt póréhagymát megfuttatjuk egy kis olajon, és a darált dióval és a tojásokkal hozzáadjuk a zsömléhez.
  3. Sóval, őrölt borssal, vágott petrezselyemzölddel ízesítjük, és összedolgozzuk. Ha nagyon lágy a massza, akkor egy kis morzsával megtámogatjuk.
  4. A tölteléket vizes kézzel a halra adagoljuk, tetejüket kevés olajjal átkenjük.
  5. Előmelegített sütőben megsütjük. (Ez a tepsi vastagságától nagy mértékben függ.)
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 13998
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 17.

Ajánló

Vendégváráshoz nagyon jól elő lehet készíteni, és hidegen vagy melegen tálalni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Takarítás közben akadt a kezembe egy régi Magyar Konyha, és a kép láttán  működésbe jött a pavlovi refrex. Ez egy olyan recept, amit mindenki alakítgat a saját ízlésének megfelelően. A recept sütőtökös-csókot ajánl hozzá, ami nem más, mint sült sütőtök húsa+krumplipüré hercegnő módra megsütve. Nos, sütőtök híján, mi krumplipürét kanalaztunk hozzá.

Hozzávalók

A harcsához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

7 étterem isteni nyári főzeléke, a legjobb séfektől

Ha egy igazán jó étterem étlapján főzeléket láttok, szavazzatok neki bizalmat! Jó eséllyel pezsdítő élmény vár rátok: a séfek egyik izgalmas, új terepe a menzásnak elkönyvelt főzelékek felújítása, ha úgy tetszik, újragondolása. Így kerül szexin roppanós elem a sokat kárhoztatott paradicsomos káposztára, és így születik többféle textúrából összeállított krumplifőzelék. Most 7 éttermet ajánlunk, ahol csoda főzelékeket ehettek!

Nosalty

További cikkek