r
Nosalty Logó

Brownie krémsajttal bolondítva

Landyland
Brownie krémsajttal bolondítva
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

462
Kalória
6.9g
Fehérje
36.4g
Szénhidrát
32.1g
Zsír
18.9g
Víz
126.7g
Koleszterin
1.8g
Élelmi rost
25.3g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 34% Zsír
Összesen 462 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 34% Zsír
Összesen 3693 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 34% Zsír
Összesen 406 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    32.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    299.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    36.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    18.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    133 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 462 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.2 g

Zsír

  • Összesen
    257 g
  • Telített zsírsav
    102 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1014 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2398.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    317 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    288 mg
  • Foszfor
    934 mg
  • Nátrium
    738 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    290.9 g
  • Cukor
    202 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

Víz

  • Összesen
    151.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1085 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    163 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    621 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1065 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    240 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1017 micro
Összesen 3693 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    28.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    262.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    31.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    16.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 406 kcal

Elkészítés

  1. A lisztet, a sót meg a sütőport egy tálba kimérjük.
  2. Vízgőzfürdő felett megolvasztjuk a csokoládét a vajjal. Ha megolvadt, belekeverünk 100 g cukrot, 2 teáskanál vanília aromát és a tojásokat egyesével.
  3. Ezután belekeverjük a száraz hozzávalókat.
  4. Habverővel egy másik tálban összekeverjük a mascarponét 20 g cukorral, fél teáskanál vanília aromával és egy tojásnak a sárgájával.
  5. A massza felét tepsibe öntjük, majd erre kanállal eligazítjuk a mascarpone felét, majd jöhet a massza másik fele, és végül megint a mascarpone.
  6. Villa segítségével márványosra igazítjuk a tetejét, majd berakjuk az előmelegített sütőbe. Figyeljünk arra, hogy akkor jó a brownie, ha a tűpróba után a tű maszatos marad, és a teteje még nem teljesen kemény.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 10 p
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 20x20

Iszonyúan szeretek sütni, de már olyan régen nem volt rá időm, de most végre felszabadultam, és anyukám is megemlítette, hogy enne egy kis brownie-t. Hát így született meg a süti. (A recept a rumblycookie.net oldaláról van.)

Nosalty stories

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...