r
Nosalty Logó

Brownie 12. - körtés

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
klaukara
Brownie 12. - körtés
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 1583 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 6328 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 361 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.1 g

Zsír

  • Összesen
    90.6 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    304 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1813.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    456 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    740 mg
  • Nátrium
    389 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    178.8 g
  • Cukor
    131 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    127.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    427 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    417 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    323 micro
Összesen 1583 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.6 g

Zsír

  • Összesen
    362.3 g
  • Telített zsírsav
    214 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    1218 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7252.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    1824 mg
  • Vas
    41 mg
  • Magnézium
    713 mg
  • Foszfor
    2958 mg
  • Nátrium
    1556 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    715.3 g
  • Cukor
    522 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    510.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1708 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    695 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1667 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    510 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1292 micro
Összesen 6328 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    413.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    169 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.8 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 361 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A körtéket megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, és formás, vékony szeletekre vágjuk. Egy lábosba annyi vizet engedünk, hogy épphogy ellepje a körtéket, ízesítjük vaníliával (nem kikaparva, de félbevágva), a 2 rúd fahéjjal, kevés korianderrel, és 15 percig főzzük.
  2. Az étcsokit a vajjal gőz felett felolvasztjuk.
  3. A tojásokat a cukorral kétszeresére felverjük, majd ebbe öntjük, folyamatosan keverve a picit megsózott, olvasztott csokit.
  4. Ezután a lisztet és a sütőport keverjük óvatosan a masszához.
  5. Kivajazott tűzálló tálba öntjük a masszát, a tetején szépen elrendezzük a körtéket, és az apróra vágott fehér csokit.
  6. Előmelegített sütőben sütjük. A fogpiszkáló-próbánál maradjon a fogpiszkálón kis massza, akkor jó.
  7. Ha kivettük a sütőből, ne akarjuk azonnal felszeletelni, várjuk meg, míg kicsit hűl, azzal keményedik is!
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 11542
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 29.

Ajánló

Lehet szilvával, meggyel is készíteni. A legjobb még langyosan vaníliafagyival.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
klaukara 27 recept

Kedvenc szakácsom, Batuhan Piatti műsorából való a recept.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...