r
Nosalty Logó

Barackos brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zsanna-manna
Barackos brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 500 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3986 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 333 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    692.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    296 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.2 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    47 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 500 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55 g

Zsír

  • Összesen
    174.9 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    736 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5540.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    1206 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    518 mg
  • Foszfor
    2365 mg
  • Nátrium
    1278 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    553.2 g
  • Cukor
    338 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    375.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    848 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    478 mg
  • Retinol - A vitamin:
    769 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    870 micro
  • β-crypt
    186 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    924 micro
Összesen 3986 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    462.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.2 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 333 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A két tábla étcsokit megolvasztjuk a vajjal/margarinnal, és az 5 ek vízzel.
  2. Beletesszük egy nagyobb edénybe, amiben tudunk turmixolni.
  3. Hozzáadjuk a fahéjat, vaníliás cukrot, cukrot, és egyenként hozzáturmixoljuk a tojásokat.
  4. Végül hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, amit előtte átszitáltunk.
  5. A végén kockára vágott őszibarackot teszünk bele, ezt már fakanállal keverjük hozzá.
  6. Kisebb tepsibe simítjuk, amibe előzőleg szilikonos sütőpapírt tettünk, és kb. 25 percig sütjük.
  7. Még forrón megkenjük a tetejét baracklekvárral.
  8. Ha kihűlt, csokimázzal vonjuk be. Ha tortabevonóval készítjük, az sokkal hamarabb megszilárdul. A saját készítésű máz valószínű folyósabb marad, de azzal is nagyon finom!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6257
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Zsanna-manna 19 recept

Nővérem készítette el először ezt a sütit, ő variálta át a saját ízlése szerint, a fahéj és a baracklekvár az ő ötlete volt hozzá! Szerelem volt az első kóstolásra, a repertoár állandó része lett. Már csináltam muffin formában is, úgyis nagyon jó!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek