r
Nosalty Logó

Barackos brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zsanna-manna
Barackos brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 500 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3986 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 333 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    692.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    296 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.2 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    47 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 500 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55 g

Zsír

  • Összesen
    174.9 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    736 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5540.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    1206 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    518 mg
  • Foszfor
    2365 mg
  • Nátrium
    1278 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    553.2 g
  • Cukor
    338 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    375.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    848 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    478 mg
  • Retinol - A vitamin:
    769 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    870 micro
  • β-crypt
    186 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    924 micro
Összesen 3986 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    462.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.2 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 333 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A két tábla étcsokit megolvasztjuk a vajjal/margarinnal, és az 5 ek vízzel.
  2. Beletesszük egy nagyobb edénybe, amiben tudunk turmixolni.
  3. Hozzáadjuk a fahéjat, vaníliás cukrot, cukrot, és egyenként hozzáturmixoljuk a tojásokat.
  4. Végül hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, amit előtte átszitáltunk.
  5. A végén kockára vágott őszibarackot teszünk bele, ezt már fakanállal keverjük hozzá.
  6. Kisebb tepsibe simítjuk, amibe előzőleg szilikonos sütőpapírt tettünk, és kb. 25 percig sütjük.
  7. Még forrón megkenjük a tetejét baracklekvárral.
  8. Ha kihűlt, csokimázzal vonjuk be. Ha tortabevonóval készítjük, az sokkal hamarabb megszilárdul. A saját készítésű máz valószínű folyósabb marad, de azzal is nagyon finom!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6259
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Zsanna-manna 19 recept

Nővérem készítette el először ezt a sütit, ő variálta át a saját ízlése szerint, a fahéj és a baracklekvár az ő ötlete volt hozzá! Szerelem volt az első kóstolásra, a repertoár állandó része lett. Már csináltam muffin formában is, úgyis nagyon jó!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?