r
Nosalty Logó

Bolognai Kinguci konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
kinguci1983
Bolognai Kinguci konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A szószhoz

A tésztához

A tetejére

Összesen 551 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A szószhoz

A tésztához

A tetejére

Összesen 3300 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A szószhoz

A tésztához

A tetejére

Összesen 201 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1579.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    402 mg
  • Nátrium
    958 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    147.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    213 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    144 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1073 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 551 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    187.8 g

Zsír

  • Összesen
    89.4 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    352 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9478.8 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    442 mg
  • Kálcium
    406 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    424 mg
  • Foszfor
    2412 mg
  • Nátrium
    5747 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    425.4 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    883.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    199 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    113 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1276 micro
  • Kolin:
    489 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    182 micro
  • β-karotin
    865 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6441 micro
  • Lut-zea
    339 micro
Összesen 3300 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    577.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    350 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    392 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 201 Kcal

Hozzávalók

A szószhoz

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A szószhoz

  1. Először is felaprítjuk a hagymát, kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd levéve tűzről őrölt paprikát teszünk bele, vissza a tűzre, és mehet rá a darált hús. Ezt megpároljuk, és kis vízzel felengedjük, épp hogy csak elfedje, és megfőzzük. Ha már puhul, jöhet a 2-es pont.
  2. Mikor már majdnem kész, belekeverjük az alapot. Ezzel is összefőzzük kb. 5 percig.
  3. Majd jöhet a gomba, ha fagyasztottvagy konzerv, ha netán frissből csináljuk, már az elején rakjuk bele.
  4. Miközben az alapot tesszük bele, már a spagettinek a vizet tehetjük fel.
  5. Mire kész a hús, így kész lesz a tészta is.
  6. Összeborítjuk, összekeverjük.
  7. Ketchuppal és sajttal tálaljuk.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 4
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4310
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
kinguci1983 36 recept

Én nem szeretem a milánóit és a bolognait így külön. Mert ugye a gombát szeretem, ami a milánóihoz van, de a makarónit nem, a spagettit igen, és a bolognai fűszerezése is jobb. Így összevegyítettem a kettőből, amiket szeretek. De azért közelebb van a bolognaihoz.

Hozzávalók

A szószhoz

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek