Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

BBQ marhaborda egészben

BBQ marhaborda egészben
BBQ marhaborda egészben
400 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 360 perc
receptkönyvben hozzászólások (13)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A grill partik királya, a hátsó kertek kedvence, a marhaborda, amire érdemes feláldozni azt a 6-8 órát, mert a végeredményről hosszú-hosszú évekig fog mesélni mindenki, aki kóstolta!
BBQ marhaborda egészben, egyenesen a kerti grillsütőről! :)

Forradalom a folteltávolításban - Vanish Gold Oxi Action 

hozzávalók / 6 adag

A páchoz

A marhához

Szólj hozzá!

elkészítés

A páchoz

  1. A hozzávalókat jól összekeverjük, és lassú tűzön, fél óráig főzzük.

A marhához

  1. A megtisztított húst sózzuk, borsozzuk, bekenjük a páccal mindenhol, majd alufóliában, minimum 4 óráig sütjük 110-130 fok közötti tartományban.
  2. Miután leszedtük a fóliát, gyakori kenegetés mellett még legalább 1-2 órát sütjük. Steakburgonyával tálaljuk.
  • sütési hőfok: 120°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 5 228
elküldve: 0
receptkönyvben: 83
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 3

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1190 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

barbecue hús

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

783
ketchup 240 g
fehérborecet 0.5 dl
víz 0.5 dl
szójaszósz 1 ek
worcestershire-szósz 1 ek
chilipehely 1 ek
fűszerpaprika 1 ek
kurkuma 1 teáskanál
római kömény 1 teáskanál
szegfűszeg 0.5 teáskanál
barna cukor 30 g
fokhagyma 2 gerezd
bors 0 ízlés szerint
marhahús 3 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint