Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

BBQ húsgolyók

BBQ húsgolyók
BBQ húsgolyók
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletes, szaftos húsgolyók, amelyek bármelyik bulit feldobják!

hozzávalók / 8 adag

A húsgolyóhoz

A szószhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

A húsgolyóhoz

  1. Az összes hozzávalót egy nagy tálba öntjük, és alaposan összedolgozzuk.
  2. Ha kész, vizes kézzel diónyi gombócokat gyúrunk belőlük.
  3. Egy nagy, mélyebb tepsibe tesszük őket, és összeforgatjuk a szósszal.
  4. 280 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és félidőben egyszer megforgatva 40-50 perc alatt készre sütjük őket.
  5. Megvárjuk, míg langyosra hűlnek a gombócok, és tálaljuk őket.

A szószhoz

  1. Az összes hozzávalót elkeverjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 987
elküldve: 0
receptkönyvben: 57
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Soproni Óvatos Duhaj

Mióta szakács: 2018.10.11.
8 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

barbecue húsgombócok, bbq szószos húsgombócok

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

334
darált marhahús 1 kg
zsemlemorzsa 1 bögre
tojás 1 db
tojássárgája 1 db
fokhagyma 3 gerezd
worcestershire-szósz 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
barbecue szósz 170 ml
sör 250 ml
chilipehely 2 kávéskanál
0 ízlés szerint