Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bazsalikomos paradicsomleves levesgyönggyel

Bazsalikomos paradicsomleves levesgyönggyel
Bazsalikomos paradicsomleves levesgyönggyel
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, finom, hidegen és melegen is fogyasztható, és tetszőlegesen diétás - hagyd ki a tejfölt, és a tegyél hozzá kevesebb levesgyöngyöt a diétásabb változathoz. :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felaprózzuk a hagymát, olívaolajon kicsit megpirítjuk, és amíg pirul, sóval és borssal megízesítjük.
  2. Hozzáadjuk a paradicsomszósz egy kisebb részét (vagy paradicsomlevet), kicsit összekeverjük, majd a maradékot is hozzáöntjük, kicsit hagyjuk főni.
  3. Fűszerezzük a zöld fűszerekkel, ízlés szerint sóval és borssal, majd közvetlenül az elkészülés előtt a friss bazsalikomleveleket vékonyra vágva hozzáadjuk.
  4. Tálaláskor zöld fűszerrel, 1-1 evőkanál tejföllel, a lila hagyma szeleteivel, friss bazsalikommal és levesgyönggyel díszítjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 621
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

rhea

Mióta szakács: 2017.08.29.
4 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

paradicsomleves bazsalikommal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

298
olívaolaj 1 ek
paradicsomszósz 500 ml
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 1 gerezd
bazsalikom 5 levél
oregánó 1 csipet
rozmaring 1 csipet
kakukkfű 1 csipet
1 csipet
bors 1 csipet
lila hagyma 1 kis fej
levesgyöngy 5 dkg
tejföl 2 ek