r
Nosalty Logó

Barackos guba

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Barackos guba
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 341 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 682 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 94 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    884.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    286 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    446 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    203 micro
  • β-crypt
    82 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 341 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1769.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    573 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    200 mg
  • Nátrium
    891 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.4 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    406 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 682 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    244.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    28 mg
  • Nátrium
    123 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 94 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejet felforraljuk, belecsepegtetjük a steviát és a vanília aromát, vagy belefőzzüka vaníliarudat.
  2. Felkarikázzuk a kifliket. Leöntjük a felforralt tejjel, és fahéjjal ízesítjük.
  3. A feldarabolt barackot hozzákeverjük, és egy hőálló tálba simítjuk. Megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x15
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4119
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 15.

Ajánló

Forrón az igazi, de hidegen is kiváló, főleg meleg nyári estéken. Reggelire is ajánlom, mert laktató étel. Készíthető teljes kiőrlésű kiflivel is. A savanykás barack nagyon harmonikus a kissé édes, vaníliás kifliágyban.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Együtt ebédeltem egy kedves kolléganőmmel, aki épp mákus gubát evett. Kellemes vaníliás illat csapta meg az orrom, és nagyon megkívántam a gubát. De ha már nyár van, hát legyen gyümölcsös!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek