Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Banánkenyér Hanele konyhájából

Banánkenyér Hanele konyhájából
Banánkenyér Hanele konyhájából
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eszméletlenül jó állagú, puha és szaftos az egész.
Én sós-darabos mogyoróvajjal szeretem.

 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Alternatív javaslat :
Adhatsz hozzá bármilyen olajos magvat, diót, pekándiót vagy mogyorót, én nagyobb darabokra vágott csokoládét szórtam bele.

 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat kicsit felverjük a cukorral, beleöntjük az olajat, a mézzel kikevert rizstejet, majd a villával összenyomkodott 3 banánt.
  2. Ezután egy nagy tálban összekeverjük a zabpehelylisztet, mandulalisztet, keményítőt, sót, fahéjat és szódabikarbónát, majd hozzáöntjük a tojásos elegyet, és jól elkeverjük.
  3. Banánszeletkéket elhelyezzük a tetején. Sütőpapírral kibélelt formában és előmelegített 160 fokos sütőben 1 órán át készül.
  • sütési hőfok: 160°C
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 451
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hanele

Mióta szakács: 2014.06.04.
15 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: reggeli, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

banana bread

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

751
tojás 2 db
barna cukor 100 g
méz 50 g
rizstej 1 dl
olívaolaj 100 g
banán 4 közepes db
zabpehely 185 g
mandulaliszt 100 g
szódabikarbóna 1 kávéskanál
fahéj 1 teáskanál
1 csipet
étkezési keményítő 20 g