Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Balzsam eper mascarponéval

Balzsam eper mascarponéval
Balzsam eper mascarponéval
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jamie Olivértől származó nyári recept, saját igényre átalakítva...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Egy epres költemény a grill partyk aduja lehet.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epreket megmossuk, fel is darabolhatjuk. Hozzákeverjük a balzsamecetet, egy evőkanál porcukor és az aprított bazsalikomot és legalább egy órát hagyjuk hűtőben állni.
  2. A mascarponét kikeverjük a maradék porcukorral és a vaníliával.
  3. Hozzátesszük az epret és fogyaszthatjuk is az egyszerű, de remek desszertet.


statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 678
elküldve: 0
receptkönyvben: 68
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angela

Mióta szakács: 2009.02.19.
53 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

balzsamkrémes eper vaníliás mascarponéval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

308
eper 0.5 kg
balzsamecet 3 ek
porcukor 2 ek
bazsalikom 0.5 tk
mascarpone 250 g
vanília 0.5 db