Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vodkás sárgadinnye kagylóval salátával

Vodkás sárgadinnye kagylóval salátával
Vodkás sárgadinnye kagylóval salátával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Stílusosan még a saláta - bolero - is spanyol. Bár ez inkább előétel, de ma ez volt az ebédem.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dinnyét félbevágjuk, magjait eltávolítjuk, kis golyókat vájunk a gyümölcsből.
  2. Egy tányérra teszünk salátát, sózzuk, borsozzuk, facsarunk rá citromot. Ráhelyezzük a dinnyét, s megpakoljuk a dinnyegolyókkal és kagylóval, szórunk rá borsot, teszünk rá salátaleveleket, s rálocsoljuk a vodkát. Betesszük a hűtőbe.
  3. Vajas pirítóssal fogyaszthatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 788
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: spanyol

egyéb elnevezések

vodkás sárgadinnye katalán szószos kagylóval bolero salátával, saláta dinnyével és kagylóval

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

499
sárgadinnye 40 dkg
kagylóhús 5 dkg
citrom 0.5 db
salátalevél 5 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet
toast kenyér 2 szelet
vaj 2 dkg
vodka 50 ml