Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bajor zöldfűszeres krumplisaláta

Bajor zöldfűszeres krumplisaláta
Bajor zöldfűszeres krumplisaláta
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eredeti bajor recept, amit kolbászok, húsok mellé ajánlok. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit hajában, sós vízben, kb. 20 perc alatt megfőzzük. A kihűlt krumplikat meghámozzuk, majd félbevágjuk és felszeleteljük.
  2. Az újhagymát és a zöldfűszereket felaprítjuk. Az almát, ami lehetőleg savanykásabb fajta legyen, kisebb kockákra vágjuk. Az uborkát először félbe, majd vékony szeletekre vágjuk.
  3. Az olívaolajból, ecetből, majonézből (legjobb, ha házi készítésű) ízlés szerinti sóval, borssal öntetet készítünk.
  4. Az eddigi hozzávalókkal összekeverjük, és szervírozás előtt minimum 1 órát állni hagyjuk az ízek összeérése miatt.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 980
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
91 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

burgonyasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

205
burgonya 50 dkg
újhagyma 2 db
majonéz 2 ek
kapor 1 ek
ecet 1 ek
olívaolaj 3 ek
alma 1 közepes db
kígyóuborka 1 közepes db
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor