Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös-csirkés spagetti

Baconös-csirkés spagetti
Baconös-csirkés spagetti
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy külföldi oldalon láttam meg a recept videóját. Kissé átalakítottam a konyhámban található hozzávalókhoz.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sós vízben megfőzzük a spagettit.
  2. Egy magas falú serpenyőben a baconszeleteket megsütjük, majd a hátramaradt zsiradékon a besózott-borsozott csirkemelleket is megpirítjuk. A sült baconöket és csirkét felkockázzuk, miután kihűltek, és félretesszük.
  3. A zsiradékon picit megfonnyasztjuk a felszeletelt fokhagymákat, majd hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot, és jól összekeverjük. 1-2 percig hagyjuk főni, közben kevergetjük.
  4. Hozzáadjuk a spenótot és a tejfölt, majd ismételten jól összekavarjuk. Ízesítjük szárított oregánóval. Mikor már a spenót kezd fonnyadni, hozzáadjuk a felkockázott húsokat is és a reszelt sajtot. Kettőt-hármat még keverünk rajta, hogy elolvadjon a sajt, majd hozzáadjuk a leszűrt spagettit is.
  5. Tálaláskor reszelhetünk még rá sajtot.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 686
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

onyxka

Mióta szakács: 2016.03.03.
37 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

toszkán csirke spagttivel, csirkés spagetti olaszosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1053
csirkemell filé 300 g
bacon 8 szelet
fokhagyma 3 gerezd
tejföl 250 ml
spenót 150 g
sajt 200 g
koktélparadicsom 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 1 ek
spagetti tészta 250 g