Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt gyümölcsös csirkemell

Aszalt gyümölcsös csirkemell
Aszalt gyümölcsös csirkemell
70 perc / előkészület: 40 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hús gyümölccsel töltve: egy kis változatosság rántott húsra. A hús és a panír direkt nem kapott sót, a füstölt sajt kissé sós, az pont elég a gyümölcshöz.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A panírozáshoz

ajánlat

Hasábburgonya, almapüré.
Az almapüréhez 4 almát megpucolunk, megfőzzük kompótnak cukor nélkül, 1 szem szegfűszeggel. Kihűlés után leszűrjük,majd botmixerrel pépesítjük. Hidegen adjuk a hús mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemell-filéből készítsünk nyolc, nagyjából téglalap alakú szeletet.
  2. Mindegyikre tegyünk fél szem aszalt szilvát és barackot, valamint egy vékony csík füstölt sajtot.
  3. Áthajtjuk a húst a tölteléken, rögzíthetjük egy-egy fogpiszkálóval. Szokott módon panírozzuk, majd olajban kisütjük.
  4. Melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 628
elküldve: 1
receptkönyvben: 152
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

aszalt szilvás-barackos töltött csirke almapürével, sajtos-aszalt gyümölcsös göngyölt csirke

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szaboadel
szaboadel Fri, 2011-06-24 13:36

A recept megnyerte a tetszésemet, biztos ki fogom próbálni.
Üdv.Adél

1099
csirkemell filé 60 dkg
aszalt szilva 3 dkg
aszalt sárgabarack 3 dkg
füstölt sajt 8 dkg
napraforgó olaj 3 dl
finomliszt 10 dkg
tojás 3 db
zsemlemorzsa 12 dkg