r
Nosalty Logó

Aszalt gyümölcsös csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Aszalt gyümölcsös csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 1108 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 4426 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 319 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.7 g

Zsír

  • Összesen
    78.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1050.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    478 mg
  • Nátrium
    340 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    239 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    192 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 1108 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    198.9 g

Zsír

  • Összesen
    312.9 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    129 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    101 g
  • Koleszterin
    978 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4200.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    246 mg
  • Kálcium
    375 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    281 mg
  • Foszfor
    1913 mg
  • Nátrium
    1360 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    202.5 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    592.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    352 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    111 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    68 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    281 micro
  • Kolin:
    954 mg
  • Retinol - A vitamin:
    286 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    767 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    793 micro
Összesen 4426 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    304.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 319 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkemell-filéből készítsünk nyolc, nagyjából téglalap alakú szeletet.
  2. Mindegyikre tegyünk fél szem aszalt szilvát és barackot, valamint egy vékony csík füstölt sajtot.
  3. Áthajtjuk a húst a tölteléken, rögzíthetjük egy-egy fogpiszkálóval. Szokott módon panírozzuk, majd olajban kisütjük.
  4. Melegen tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 12264
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 24.

Ajánló

Hasábburgonya, almapüré. Az almapüréhez 4 almát megpucolunk, megfőzzük kompótnak cukor nélkül, 1 szem szegfűszeggel. Kihűlés után leszűrjük,majd botmixerrel pépesítjük. Hidegen adjuk a hús mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hús gyümölccsel töltve: egy kis változatosság rántott húsra. A hús és a panír direkt nem kapott sót, a füstölt sajt kissé sós, az pont elég a gyümölcshöz.

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek