r
Nosalty Logó

Aszalt gyümölcsös csirkemell

Jahin
Aszalt gyümölcsös csirkemell
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

1108
Kalória
49.7g
Fehérje
50.6g
Szénhidrát
78.2g
Zsír
148.1g
Víz
244.5g
Koleszterin
3.1g
Élelmi rost
8.9g
Cukor
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 1108 kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 4426 kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 319 kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.7 g

Zsír

  • Összesen
    78.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1050.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    478 mg
  • Nátrium
    340 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    50.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    148.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    239 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    192 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 1108 kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    198.9 g

Zsír

  • Összesen
    312.9 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    129 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    101 g
  • Koleszterin
    978 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4200.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    246 mg
  • Kálcium
    375 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    281 mg
  • Foszfor
    1913 mg
  • Nátrium
    1360 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    202.5 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

Víz

  • Összesen
    592.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    352 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    111 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    68 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    281 micro
  • Kolin:
    954 mg
  • Retinol - A vitamin:
    286 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    767 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    793 micro
Összesen 4426 kcal
  • 15% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    304.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    42.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 319 kcal

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkemell-filéből készítsünk nyolc, nagyjából téglalap alakú szeletet.
  2. Mindegyikre tegyünk fél szem aszalt szilvát és barackot, valamint egy vékony csík füstölt sajtot.
  3. Áthajtjuk a húst a tölteléken, rögzíthetjük egy-egy fogpiszkálóval. Szokott módon panírozzuk, majd olajban kisütjük.
  4. Melegen tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 40 p
  • Sütés ideje: 30 p

Hús gyümölccsel töltve: egy kis változatosság rántott húsra. A hús és a panír direkt nem kapott sót, a füstölt sajt kissé sós, az pont elég a gyümölcshöz.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...