Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás édesburgonya-krémleves

Almás édesburgonya-krémleves
Almás édesburgonya-krémleves
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon izgalmas összetevőkből álló leves, érdemes kipróbálni!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát, az édesburgonyát apróra vágjuk, és 1 l vízben feltesszük főni.
  2. Az ízesítőket beleszórjuk, és a kókusztejet hozzáadjuk.
  3. Ha a burgonya is megpuhult, akkor turmixoljuk, és a tejszínben elkevert keményítővel besűrítjük.
  4. Tálaláskor citromfűvel megszórjuk. (Nekem csak szárított volt, de az is megfelel.)
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 067
elküldve: 0
receptkönyvben: 58
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
312 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

édesburgonya-krémleves, tejszínes édesburgonya-krémleves almával, pikáns édesburgonya-krémleves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vcsuka
pussycat / vcsuka Sat, 2015-02-21 14:40

Hat ez tenyleg izgalmas, ki is fogom probalni! Es ez a keresztszemes terito pedig gyonyoru!!!!!!

289
édesburgonya 2 db
alma 2 közepes db
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
kardamom 5 db
vaníliaaroma 1 teáskanál
fahéj 1 csipet
csillagánizs 0 ízlés szerint
kókusztej 2 dl
habtejszín 100 ml
kukoricakeményítő 1 evőkanál