Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyekrémleves rumos mazsolával

Gesztenyekrémleves rumos mazsolával
Gesztenyekrémleves rumos mazsolával
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az interneten találtam ezt a receptet. Nagyon finom és gyorsan elkészül!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mazsolát felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és adunk hozzá ízlés szerinti rumaromát. Félretesszük.
  2. 2 dl kivételével a tejet a vanília pudingporral, csipet sóval, vaníliacukorral és kristálycukorral csomómentesre keverjük. Folyamatos kevergetés mellett fölforraljuk. A gesztenyepürét villával alaposan összetörjük a 2 dl tejjel, és hozzáöntjük a vaníliás tejhez, majd újra összeforraljuk.
  3. A mazsolát leszűrjük.
  4. Miután kihűlt a krémleves, beleöntjük a mazsolát.
  5. Hidegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 036
elküldve: 7
receptkönyvben: 112
elkészítve: 11/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Szabóné

Mióta szakács: 2012.02.24.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gesztenyés leves, mazsolás gesztenyeleves, rumaromás-mazsolás gesztenyekrémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

545
tej 1 l
1 csipet
vaníliás pudingpor 1 csomag
vaníliás cukor 2 csomag
cukor 2 ek
gesztenyemassza 25 dkg
mazsola 10 dkg
rumaroma 15 ml