Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ajváros babsaláta

Ajváros babsaláta
Ajváros babsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha az ajvárunk nem elég erős, ízesíthetjük a salátánkat erős paprikával is.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot hideg vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni. Majd egy edénybe tesszük. Hozzáadjuk a kockákra vágott fetát és az apróra vágott mentát.
  2. Az ajvárt simára keverjük az olajjal és az ecettel. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük. A salátára öntjük, jól elkavarjuk, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 960
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fetás fehérbabsaláta, babsaláta ajvárral

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

957
fehérbab 200 g
feta sajt 75 g
borsmentalevél 3 db
ajvár 2 ek
olívaolaj 1 ek
balzsamecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet