r
Nosalty Logó

Afrikai harcsafilé citromos panírban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ramonika
Afrikai harcsafilé citromos panírban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A halhoz

A tartármártáshoz

Összesen 1413 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A halhoz

A tartármártáshoz

Összesen 8485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A halhoz

A tartármártáshoz

Összesen 284 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.5 g

Zsír

  • Összesen
    110.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    287 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1673.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    706 mg
  • Nátrium
    670 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    32 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    276 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    173 micro
Összesen 1413 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    309.3 g

Zsír

  • Összesen
    663.5 g
  • Telített zsírsav
    120 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    258 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    183 g
  • Koleszterin
    1722 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10038.7 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    316 mg
  • Kálcium
    952 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    476 mg
  • Foszfor
    4238 mg
  • Nátrium
    4018 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    320.7 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1613.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    682 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    46 micro
  • E vitamin:
    190 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    294 micro
  • K vitamin:
    74 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    528 micro
  • Kolin:
    1656 mg
  • Retinol - A vitamin:
    673 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1036 micro
Összesen 8485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 284 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A tartármártáshoz

Elkészítés

A halhoz

  1. Hideg vízben megmossuk a halat, felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Fél órát állni hagyjuk.
  2. A halszeleteket lisztbe, tojásba -melybe belereszeltünk 1 citrom héját és 4 csipet sótkeverünk hozzá- és zsemlemorzsába forgatjuk.
  3. Forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
  4. Közvetlen a sütés után tálalótálra helyezzük.
  5. Tartármártással kínáljuk.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 56 alkalommal
  • Receptkönyvben: 163
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 24
  • Össznézettség: 47971
  • Feltöltés dátuma: 2009. július 27.

Ajánló

Burgonyapürével és tartármártással fogyasztjuk. A tartármártásba most  raktam csemegekukoricát és ecetes uborkát is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Afrikai harcsafilé citromos panírban
Ramonika 32 recept

Egyszer véletlenül kipróbáltam és nagyon ízletes lett.

Hozzávalók

A halhoz

A tartármártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek