9 nyárbúcsúztató zöldséges étel, ami felér egy happy enddel

Sajnos, nem sajnos, de tény, hogy itt van a nyár vége: persze nem kell még teljesen eltemetni a napfényes évszakot, hiszen egy darabig velünk maradnak például a fantasztikus, nyárvégi, koraőszi ételek. Főzzük őket, adjuk meg a módját a búcsúnak!

  1. 1.

    Zöldfűszeres rakott zöldség

  2. 2.

    Ratatouille, azaz francia lecsó

  3. 3.

    Paradicsomos padlizsánfasírt

  4. 4.

    Kukoricagazpacho

  5. 5.

    Cukkinis tökfőzelék

  6. 6.

    Sajtos rakott zöldségek lecsókrém-mártással

  7. 7.

    Legegyszerűbb paradicsomos rakott cukkini

  8. 8.

    Cukkinimuszaka

  9. 9.

    Extra krémes cukkini- és tökrakottas

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek