Tudd meg, melyik cukkinis tésztába zúgott bele a csillagjegyed

A cukkini egész évben favorit alapanyag a köreitekben, és abszolút nem csodálkozunk rajta: egészen olcsó, mindig kapható, univerzális, variálható, és egészséges. Lesd meg, melyik cukkinis tésztaétel a csillagjegyed e heti szerelme!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Egy talpig zöldség és szín lasagne a jutalma.

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Nekik lett kitalálva ez a gazdag, szaftos, nyálcsorgatós gnocchirecept.

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Ebből a tésztából ne sajnáljuk ki a paradicsomot és a cukkinit, kedves bakok!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Ezúttal egy nagy tányér egyedényes spagetti a nyereménye..

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A neki kisorsolt fogás is különleges, melybe ázsiai ízek kerülnek, krémes kókusztejjel.

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Jamie Oliver nagy kedvenc, és mi tökéletesen megértjük.

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A cukkinivaj kifejezés már önmagában a kedvencük, hát még íz íze!

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Egy csinos tál tortellini krémes szósszal, cukkinivel, ez az oroszlánok jussa:

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Ebbe a csodás küllemű tésztába megannyi fűszer és íz került, de még csirke is - utóbbi persze elhagyható.

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A cukkinis tészta a sütőben is kisülhet, például így:

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Ezúttal egy csupazöldség penne a kedvenc.

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Szeretitek a tenger gyümölcseit? Reméljük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek