Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros marhapörkölt egyszerűen

Vörösboros marhapörkölt egyszerűen
Vörösboros marhapörkölt egyszerűen
170 perc / előkészület: 20 perc főzés: 150 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Semmi különös, csak egyszerűen imádjuk!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Nokedlival az igazi és hozzá kovászos ubi vagy csemege, de mi most tejfölös ubival ettük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A marhahúst megmossuk, letörljük róla a vizet, és felkockázzuk.
  2. A hagymát felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük, aztán mehet rá a hús, ezt fehéredésig sütjük, rátesszük a pirospaprikát és a csípős paprikát, majd ízesítjük sóval, borssal. Vizet nem öntünk alá, mert a hús enged, csak később, ha kell pótolni.
  3. Kb. egy órát hagyjuk fedő alatt puhulni, közben 1-2-szer belekavarunk, és rárakjuk az apróra vágott paradicsomot, és lefedjük.
  4. Ha már majdnem kész, ízesítjük még, ha szükséges, és felöntjük 2 dl vörösborral, hagyjuk 2-3-at rottyanni, és már kész is. Jó étvágyat!
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 74 583
elküldve: 9
receptkönyvben: 183
elkészítve: 19/21
Facebookon megjelent: -

szakács

larissa

Mióta szakács: 2012.10.01.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
szezon: bármikor
konyhatechnológia: bográcsos
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

egyszerű marhapörkölt, marhapörkölt vörösborosan

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

718
marhahús 500 g
vöröshagyma 3 közepes fej
paradicsom 1 közepes db
zöldpaprika 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 6 ek
vörösbor 2 dl