r
Nosalty Logó

Haltepertő vörösbab salátával

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Haltepertő vörösbab salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A haltepertőhöz

A babsalátához

Összesen 1355 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A haltepertőhöz

A babsalátához

Összesen 4068 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A haltepertőhöz

A babsalátához

Összesen 238 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.8 g

Zsír

  • Összesen
    74.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1870.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    809 mg
  • Nátrium
    596 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    236.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    124 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    592 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    73 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 1355 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    167.5 g

Zsír

  • Összesen
    224.7 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    82 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5611.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    438 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    731 mg
  • Foszfor
    2427 mg
  • Nátrium
    1788 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    363.3 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    71 mg

VÍZ

  • Összesen
    708.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    91 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    372 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1777 micro
  • Kolin:
    448 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    218 micro
  • β-karotin
    947 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    915 micro
Összesen 4068 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    329.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    302 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 238 Kcal

Hozzávalók

A haltepertőhöz

A babsalátához

Elkészítés

A haltepertőhöz

  1. A haltepertőhöz a halfilét megsózzuk, majd felkockázzuk. Megforgatjuk lisztben, és pirosra, ropogósra sütjük, majd megint sózzuk.
  2. A vörösbab salátához a babot átöblítjük, majd a lilahagymát félbevágjuk, és felcsíkozzuk, sózzuk.
  3. A paradicsomot szeleteljük vagy kockázzuk, és a babhoz adjuk, majd a lilahagymát is, és egy kevés kukoricát.
  4. Ízlés szerint sózzuk, pici almaecetet és olajat öntünk rá, összekeverjük.
  5. Érdemes behűteni, hogy az ízek igazán jól összeérjenek.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3005
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 31.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Valami egészségeset és diétásat szerettem volna készíteni magamnak, de kis családomnak nagyon megtetszett, és azóta rendszeresen elkészítem. Receptversenyre benevezek vele.

Hozzávalók

A haltepertőhöz

A babsalátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek