Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtszószos hal vörösbabbal

Sajtszószos hal vörösbabbal
Sajtszószos hal vörösbabbal
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és laktató étel, amivel a halhúst is becsempészhetjük a mindennapi fogások közé.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtszószokat elkészítjük.
  2. A halat a tepsibe tesszük, rárétegezzük a sajtszószt, a vörösbabot, majd sajtot reszelünk a  tetejére.
  3. Addig sütjük, amíg a sajt aranybarnára sül a tetején, így a hal nem fog túlpárolódni.
  4. Rizskörettel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 298
elküldve: 2
receptkönyvben: 24
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahmaica

Mióta szakács: 2013.02.19.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos hal, vörösbabos hal, sajtszószban sült hal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

622
hal 1 kg
vörösbab 400 g
sajtszósz 60 g
tej 2.5 dl
margarin 2 dkg
sajt 5 dkg