r
Nosalty Logó

Sajtszószos hal vörösbabbal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
sun.flower.5
Sajtszószos hal vörösbabbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 21% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 622 kcal
  • 21% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2487 kcal
  • 21% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 140 kcal
  • 21% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1584.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    278 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    183 mg
  • Foszfor
    730 mg
  • Nátrium
    312 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    146 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    92 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    189 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    433 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 622 kcal
  • 21% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    234 g

Zsír

  • Összesen
    57.7 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    379 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6339.6 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    1113 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    732 mg
  • Foszfor
    2919 mg
  • Nátrium
    1249 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    259.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    61 mg

VÍZ

  • Összesen
    583.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    369 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    755 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1732 micro
  • Kolin:
    529 mg
  • Retinol - A vitamin:
    356 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    137 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 2487 kcal
  • 21% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    356.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtszószokat elkészítjük.
  2. Ahalat a tepsibe tesszük, rárétegezzük a sajtszószt, a vörösbabot, majd sajtot reszelünk a tetejére.
  3. Addig sütjük, amíg a sajt aranybarnára sül a tetején, így a hal nem fog túlpárolódni.
  4. Rizskörettel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3713
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtszószos hal vörösbabbal
sun.flower.5 14 recept

Könnyű és laktató étel, amivel a halhúst is becsempészhetjük a mindennapi fogások közé.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!