Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Prosciutto crudo tésztasaláta

Prosciutto crudo tésztasaláta
Prosciutto crudo tésztasaláta
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Laktató és picit pikáns, hideg tésztasaláta.

www.barilla.hu

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük a majonézt, a mustárt egy evőkanálnyi olívaolajjal és egy csipetnyi borssal egy tálba, majd dolgozzuk őket össze egy villával.Vágjuk kis darabokra a sonkát és a savanyúságot.
  2. Hámozzuk meg a citromunkat, távolítsuk el a fehér részeket is, hogy csak a gyümölcshús maradjon, ezt pedig vágjuk apró darabokra.
  3. Főzzük meg a tésztát forró sós vízben a dobozon található főzési útmutató szerint. Ha megfőtt, szűrjük le és tartsuk hideg víz alá, hogy megakadályozzuk a további puhulást.
  4. Ezután tegyük a tésztát egy tálba, kanalazzuk rá az előre elkészített dresszinget, majd a sonkát, a savanyúságot és a citromot is.
  5. Rázzuk össze a hozzávalókat, végezetül locsoljunk rá még egy kevés olívaolajat.


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 16 863
elküldve: 9
receptkönyvben: 363
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: 2

szakács

Barilla

Mióta szakács: 2013.06.18.
50 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

prosciuttos tésztasaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

574
farfalle 35 dkg
prosciutto 20 dkg
mustár 1 tk
majonéz 3 ek
vegyes savanyúság 20 dkg
citrom 0.5 db
olívaolaj 3.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint