r
Nosalty Logó

Baconos csirkemell karamellizált őszibarackkal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Baconos csirkemell karamellizált őszibarackkal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hús

A barack

Összesen 471 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hús

A barack

Összesen 941 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hús

A barack

Összesen 129 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    170 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    936.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    499 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    260.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    176 micro
  • β-crypt
    111 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 471 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    341 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1872.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    998 mg
  • Nátrium
    569 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    520.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    352 micro
  • β-crypt
    223 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 941 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    255.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 129 Kcal

Hozzávalók

A hús

A barack

Elkészítés

A hús

  1. A csirkemellet enyhén sózzuk (hiszen a bacon is sós), borsozzuk. 1-1,5 cm-enként félig átmetsszük.
  2. A baconszeleteket négybe vágjuk, és a darabokat bedugjuk a csirkén ejtett résekbe.
  3. Tapadásmentes serpenyőben kis szőlőmagolajat hevítünk, és ráfektetjük a csirkemellet. Lefedve 2,5-3 percet sütjük mindkét oldalát, majd a fedőt levéve, ugyanennyi ideig pirítjuk a húst.

A barack

  1. Tapadásmentes serpenyőben felforrósítjuk a vajat, és a kimagozott, cikkekre vágott barackot belehelyezzük. Vékonyan megszórjuk nádcukorral, és néhány perc alatt mindkét oldalát karamellizáljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 143
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 4845
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Baconos csirkemell karamellizált őszibarackkal
Évi néni 1830 recept

A csirkemell mindig jó megoldás, ha rohanás közben szinte semmi időnk a főzésre. Nálunk nagyon gyakori fogás, amit igyekszem minél több ízesítésben elkészíteni.

Hozzávalók

A hús

A barack

Címlapról ajánljuk

További cikkek