Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A sherryecet egyike a számtalan ecetfajtának. A hagyományosan spanyol ecetkülönlegességet ma már világszerte használják öntetek, szószok, húsételek, illetve halételek elkészítéséhez. Egyedülálló ízét a hosszan tartó és gondos előállításnak köszönheti, hagyományosan az ún. solera módszerrel állítják elő, hosszú éveken át tölgyfahordóban érlelt első osztályú sherryből, amely nem más, mint a spanyolországi Jerez község környékén termő szőlőből készült likőrbor. A sherryecet ízletes, borostyán színű, savtartalma magasabb, mint a megszokott, 6% körüli boreceteké, ám mégsem maróan erős.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Sherryecet alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!