Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinisaláta fetával

Cukkinisaláta fetával
Cukkinisaláta fetával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptet az Olive című újságban találtam. A kora nyári meleg napokra ez a saláta ideális sült hal vagy szárnyashús mellé, de önmagában is megállja a helyét.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkiniket megmossuk, végeiket levágjuk, majd a zöldséghámozóval hosszú, széles szeletekre felvágjuk. A cukkini héját nem kell külön levágni, mivel fiatal zöldségből készül.
  2. Egy mélyebb tálba helyezzük, a felvágott petrezselyem zöldjével, a félbevágott koktélparadicsomokkal, és a kézzel elmorzsolt feta sajttal összekeverjük, az olívaolajjal és a sherry ecettel (elhagyható, vagy borecettel helyettesíthető) meglocsoljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 35 847
elküldve: 14
receptkönyvben: 417
elkészítve: 15/17
Facebookon megjelent: -

szakács

RED BERRY

Mióta szakács: 2012.02.17.
20 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: nyár
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
fogyókúra: AB0 diéta – B vércsoport
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

feta sajtos cukkinisaláta, cukkinisaláta sherry ecettel, borecetes-feta sajtos cukkinisaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

maryanna66
maryanna66 Wed, 2015-07-01 16:45

Én ecet nélkül csináltam, nagyon finom lett. Köszi a receptet. :)

nanno
nanno Sat, 2012-06-02 10:39

Az ebédhez készült sali felét tízóraira befalták :) Nagyon finom, köszönjük!

131
cukkini 2 kis db
feta sajt 15 dkg
koktélparadicsom 20 dkg
petrezselyem 1 csokor
olívaolaj 1 teáskanál
sherryecet 1 teáskanál